Religioase

Sculpturile religioase din lemn de înaltă calitate sunt foarte căutate de credincioșii de pretutindeni. Valoarea unei statuete religioase cu detalii frumos lucrate este foarte mare, și fiecare are și o semnificație specială pe plan sentimental. DemiArt vă oferă diferite sculpturi religioase, rămâne doar să vă alegeți preferatele din următoarele categorii: statuete, îngeraș, crucifix, relief, și moderne.

Ceea ce ne diferențiază de alți sculptori este că punem accent în primul rând pe calitate, iar acest lucru poate fi observat când admirați sculpturile religioase sculptate de noi, care sunt adevărate obiecte de artă cu un finisaj fără cusur.

Statuetele religioase și sculpturile în relief sunt create cu atenție la fiecare mic detaliu, și suntem pregătiți să răspundem cerințelor clienților noștri pentru a crea sculpturi religioase personalizate, în mărimi diferite. Statuetele pot fi comandate în următoarele variante: natur, băituit, sau vopsit. Toate sculpturile sunt lucrate și vopsite manual de către sculptori talentați în atelierul DemiArt.