A DemiArtról

A DemiArt fafaragó társaság 1998-ban alakult, és azóta az általunk készített szobroknak és egyéb fából faragott alkotásoknak köszönhetően ismertségre és hírnévre tettünk szert mind Romániában, mind a nyugati országokban. Társaságunk folyamatosan fejlődik, a cég felépítése rugalmas, és a DemiArt termékeinek és szolgáltatásainak változatossága lehetővé teszi számunkra a folyamatos alkalmazkodást a piaci igényekhez.

A DemiArt név a minőség garanciája A DemiArt az elmúlt évek során jelentős nemzetközi szintű márkává nőtte ki magát, és ma már több neves európai céggel működünk együtt. Többéves sikeres külföldi tevékenységük során a cég vezetői gazdag fafaragó és asztalos hagyománnyal rendelkező országokban szereztek tapasztalatokat. A tanultak alapján nyugati munkamódszereket és modern technológiákat vezettünk be a munkafolyamatokba, amelyek nagyban hozzájárultak a DemiArt cég fejlődéséhez.

A cég identitása és filozófiája Cégünk sikere a vállalkozás hatékony vezetésének, az alkalmazottak hozzáállásának, valamint a nyílt, kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködésnek köszönhető; ezek a kiváló értékek hosszú távon is biztosítják számunkra a sikert.

Ügyfeleink érdeklődését elsősorban termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségével és a pontos és megbízható munkával szeretnénk elnyerni. A DemiArt által készített magas minőségű, rendkívüli alapossággal megmunkált termékek fémjelzik a céget és szavatolják annak megbízhatóságát.