Hagyományos módszerek
A fafaragás régi mesterség, az erdélyi kultúra, népművészet és képzőművészet szerves része.
Környezetbarát
A szobrocskák elkészítési és faragási technológiájához kizárólag szerves fát használunk, amelynek semmiféle káros hatása nincs a környezetre.
Az Érték és Minőség Nagydíj
2018-ban a minőségi termékek melletti elkötelezettségünk elismeréseként megkaptuk az Érték és Minőség Nagydíjat.
20 éves tapasztalat
1998 óta az általunk készített szobroknak és egyéb fából faragott alkotásoknak köszönhetően ismertségre és hírnévre tettünk szert mind Romániában, mind a nyugati országokban.
Erdély szívéből
Képzőművészeti műhelyünk Erdély szívében, Marosszentannán található. Itt lehelünk lelket az élettelen fadarabokba.
Családi hagyomány
Demeter József nagyapjától tanulta a fafeldolgozás mesterséget. Feleségével, Enikővel együtt elkötelezettek arra, hogy továbbadják ezt a hagyományt.

A művészet az emberi munka legtökéletesebb formája

Faszobrok
A fafaragás nagy múlttal és hagyománnyal rendelkezik, és ugyanúgy, mint a többi művészetnél, nem csak szerszámok, anyagok és eljárások szükségesek ahhoz, hogy igazán értékes műalkotások szülessenek, hanem az alkotó kreativitása és szenvedélye is.
2018-ban elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat. A kitüntetés bizonyítja a minőség melletti elkötelezettségünk elismerését és megbecsülését, valamint a termékeink értékét és minőségét.
Egy kiváló minőségű, aprólékos gonddal és pontossággal elkészített faszobor rendkívül értékes ajándék lehet, csakúgy, mint a különböző, fából készült dísztárgyak, amelyek bármelyik otthon stílusos díszévé lehetnek.