Despre DemiArt

Societatea de sculptură în lemn DemiArt a fost fondată în 1998, iar de atunci au fost realizate o serie de statui şi alte sculpturi din lemn care ne-au adus renume şi apreciere atât în România, cât și în ţările din vest.
Societatea noastră se află într-o dezvoltare continuă, structura firmei fiind flexibilă iar diversitatea produseler și serviciilor DemiArt permite adaptarea continuă la schimbările cerințelor pieții.

Numele DemiArt este garanţia calităţii
În decursul anilor și până în prezent DemiArt a devenit un brand important la nivel internațional, colaborând și cu firme de renume din Europa. După o activitate de succes de câțiva ani în străinătate, experiențele dobândite de către conducere în țări cu o bogată tradiție în domeniul sculptură și tâmplărie a rezultat în implementarea unor metode de lucru occidentale și tehnolgii moderne care au contribuit la dezvoltarea firmei DemiArt.

Identitatea și filozofia companiei
Succesul firmei noastre constă în eficiența conducerii întreprinderii, în atitudinea angajaților, precum și în practicarea unor colaborări deschise, bazate pe respect reciproc care garantează succesul pe termen lung.

Calitatea excepțională a produselor și serviciilor noastre este principala caracteristică prin care dorim să atragem atenția clienților noștri, punând accent pe promptitudine și seriozitate. Astfel produsele de o calitate înaltă prelucrate și finisate cu precizie identifică firma DemiArt, și o plasează printre companiile de încredere.