Metode tradiționale
Sculptura în lemn este o măiestrie veche, face parte din cultura, arta populară și din artizanatul Transilvănean.
Prietenos cu mediul
În tehnologia de fabricare și de sculptură în lemn a statuetelor folosim numai lemn organic, care nu are efecte nocive asupra mediului.
Marele Premiu al Valorii și Calității
În anul 2018 am primit Marele Premiu al Valorii și Calității ca semn de recunoaștere pentru devotamentul nostru pentru produse de calitate.
Experiență de 20 de ani
Din anul 1998 am realizat o serie de statui şi alte sculpturi din lemn care ne-au adus renume şi apreciere atât în România, cât și în ţările din vest.
Din inima Ardealului
Atelierul nostru de artizanat se află în inima Ardealului, la Sântana de Mureș. Aici prind formă și viață bucățile de lemn neînsuflețite.
Tradiție de familie
Demeter József a învățat de la bunicul lui meseria de prelucrare a lemnului. Împreună cu soția Enikő, își continuă devotamentul pentru predarea tradiției.

Arta e forma cea mai perfectă a muncii omenești

Sculpturi în lemn
Sculptura în lemn are o tradiție veche și la fel ca în cazul altor forme de artă în afară de uneltele, materialele, și tehnicile folosite este nevoie de creativitate și pasiune pentru a da naștere unor opere de artă de valoare.
În anul 2018 am primit Marele Premiu al Valorii și Calității. Distincția reprezintă recunoașterea și aprecierea cu care ne-am dedicat demonstrabil calității respectiv valoarea și calitatea oferită de produsele noastre.
O sculptură în lemn, realizată la o calitate înaltă și cu o atenție deosebită la fiecare detaliu, poate fi încadrată în categoria cadourilor de lux, la fel ca și diferitele ornamente de lemn care pot împodobi cu stil orice casă.