Servicii oferite

Firma DemiArt vă oferă produse și servicii variate în domeniile sculptura în lemn și tâmplăria din lemn masiv. Punem accent pe calitate și precizie în ceea ce privește sculptarea manuală a lemnului, și dorim să construim relații de lungă durată cu clienții noștri.
Vă oferim produse și servicii aparținând următoarelor categorii principale: Sculptura și Tâmplăria din lemn masiv. Ceea ce ne diferențiază de alți sculptori și meșteri, este că dispunem de experiența și răbdarea necesară pentru a realiza sculpturi unice, pe baza preferințelor clienților noștri. Sculptura în lemn este o adevărată artă și o pasiune pentru noi!

Sculptură în lemn
Începând de la statuete liturgice, figurine, ornamente sculptate clasice și moderne, până la statuete unice realizate la comandă după o simplă poză primită de la client, DemiArt stă la dispoziția dumneavoastră pentru a sculpta diferite obiecte din lemn de înaltă calitate. Puteți arunca o privire la modelele realizate de noi, majoritatea lor fiind prezentate pe site. Modelele sculptate din lemn pot fi comandate în trei variante: natur, băituit, sau pictat.

Tâmplărie din lemn masiv
Lemnul este folosit cu drag pentru decorarea locuinței, și ca un răspuns la cerințele pieței actuale DemiArt vă oferă servicii de sculptare de decorațiuni mobilă, producția de scări și balustrade sculptate, uși de interior sau de intrare din lemn masiv sculptate, și nu în ultimul rând terase sculptate, toate fiind realizate conform cerințelor clientului.
Suntem deschiși să colaborăm și cu firme de design interior – pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Reînnoire sculpturi din lemn
Aveți unul sau mai multe sculpturi din lemn care prezintă semne de uzură? DemiArt vă oferă servicii de reînnoire pentru a reda frumusețea originală a obiectului sculptat în lemn. Procesul prin care corectăm și reînnoim sculpturile este unul migălos, dar merită efortul. Rezultatele muncii noastre vă vor surprinde cu siguranță în mod plăcut – până acum am reușit să readucem la viață mai multe sculpturi din lemn care prezentau semne de uzură, sau chiar lipseau unele părți.

IMG_0059