Szolgáltatások

A DemiArt cég különböző termékeket és szolgáltatásokat kínál a fafaragás és tömör fa asztalosság terén. A minőségre és a pontosságra összpontosítunk a kézi fafaragás tekintetében, és hosszú távú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani ügyfeleinkkel.
A következő főbb kategóriákban kínálunk termékeket és szolgáltatásokat: fafaragás és asztalosmunkák tömör fából. Ami megkülönböztet minket más fafaragóktól és kézművesektől, az az, hogy rendelkezünk a kellő tapasztalattal és türelemmel, hogy egyedi szobrokat és tárgyakat faragjunk a klienseink preferenciái alapján. A fafaragás számunkra igazi művészet és egyben szenvedély!

Fafaragás
A kegyszobroktól kezdve a figurákig, klasszikus és modern faragott díszekig, valamint egyedi, rendelésre, egyszerűen fénykép alapján készített faszobrokig, a DemiArt a rendelkezésére áll, hogy különböző tárgyakat faragjon kiváló minőségű fából. Az általunk készített modellek nagy része megtalálható a honlapunkon, hogy megtekinthesse azokat.
A fából faragott szobrok három változatban rendelhetőek: natúr, pácolt, vagy festett.

Asztalosmunka tömör fából
A fát előszeretettel használják a lakberendezés terén, és válaszként a jelenlegi piaci igényekre a DemiArt bútordíszítő faragás szolgáltatásokat kínál, valamint belső lépcsők, karfák, beltéri vagy kültéri ajtók, és nem utolsó sorban faragott erkélyek készítésére vállalkozik, mindezeket a kliens kéréseinek megfelelően kivitelezve.
Nyitottak vagyunk belsőépítészeti cégekkel való együttműködésre is – további részletekért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Felújítás
Rendelkezik egy vagy több fából faragott tárggyal, amelyen az idő múlása nyomot hagyott? A DemiArt felújítási szolgáltatásokat is kínál, hogy visszaadjuk a fából faragott tárgy eredeti szépségét. A felújítási és korrigálási folyamat nagyon aprólékos, de megéri az erőfeszítést. Munkánk eredménye bizonyára kellemesen meg fogja lepni Önt – ezidáig már több fából faragott tárgyat is újraélesztettünk, amelyek kopottak voltak, vagy még egyes részeik is hiányoztak.

IMG_0059