Vallásos

A kiváló minőségű fából faragott kegyszobrok nagyon keresettek a keresztények körében világszerte. Egy részletesen kidolgozott kegyszobor értéke nagyon nagy, és mindegyik egy különleges jelentőséggel bír érzelmi síkon is. A DemiArt széles skálájú faragott kegyszobrokat kínál, nem marad más hátra, csak hogy kiválassza a kedvenceit a következő kategóriákból: kegyszobrok, angyalkák, keresztek, domborművek, és modern faragott szobrok.

Ami megkülönböztet a többi faragóművésztől, az az, hogy elsősorban a minőségre fektetjük a hangsúlyt, és ez észrevehető miközben megcsodálja az általunk faragott kegyszobrokat, ezeket a kifogástalan kivitelezésű műalkotásokat.

A fából faragott kegyszobrokat és a vallásos domborműveket nagy odafigyeléssel készítjük, kidolgozva minden apró részletet, és készen állunk, hogy válaszoljunk klienseink kéréseire, hogy egyedi, személyre szabott kegyszobrokat faragjunk különböző méretekben. A faragott szobrok és tárgyak a következő változatokban rendelhetőek: natúr, pácolt, vagy festett. Tehetséges faragóművészeink minden egyes kegyszobrot kézi faragással és festéssel készítenek a DemiArt műhelyében.