Rólunk

051IMG_1419

A DemiArt fafaragó cég 1998-ban alakult, és azóta számos faszobrot meg egyéb fából faragott tárgyat készítettünk, amelyek hírnevet és elismerést szereztek számunkra úgy Romániaban, mint a nyugati országokban.
Társaságunk állandó fejlődésben van, a cég rugalmas szerkezetű, és a DemiArt termékeinek és szolgáltatásainak változatossága lehetővé teszi az állandó változó piachoz való alkalmazkodást.

A DemiArt név a minöség garanciája
Az évek során, egészen napjainkig, a Demiart cég nemzetközi szinten fontos márkanévvé nőtte ki magát, neves európai vállalatokkal is közreműködve. Több éves sikeres külföldi tevékenység során, a cég vezetői olyan országokban szereztek tapasztalatot, ahol a faragászat és az asztalosmesterség gazdag múlttal rendelkezik, és ennek eredményeként a nyugati munkamódszerek és a modern technológiák gyakorlatba ültetése hozzájárult a DemiArt cég fejlődéséhez.

Identitás és vállalati filozófia
Cégünk sikere a vállalkozás hatékony vezetésében rejlik, az alkalmazottak hozzáállásában és nyitott együttműködések fenntartásában, amelyek alapja a a hosszú távú sikert garantáló kölcsönös megbecsülés.

A termékeink és szolgáltatásaink kiváló minősége a fő ismertetőjelünk, és ezzel szeretnénk felkelteni ügyfeleink figyelmét, nagy hangsúlyt fektetve a gyorsaságra és a komolyságra. Így a kiváló minőséggel megmunkált és pontossággal kivitelezett termékek a DemiArt cég szószolójává válnak, és a megbízható cégek sorába helyezik.